Kuddebeest Coaching

Kuddebeest coaching over mij

Wie ben ik?

Dat heb ik mezelf ook dikwijls afgevraagd. Tijdens mijn eigen zoektocht naar mijn plek in de maatschappij en naar wat mij gelukkig maakt, ben ik ook kopje onder gegaan.

Voordien was ik Account Manager bij een groot marketingbedrijf wanneer plots mijn leven volledig werd omgegooid. Het leven had andere plannen met mij. Ik werd ziek en moest mijn oude leven loslaten. Ik was over mijn grens gegaan en belandde in een burn-out, had last van depressieve periodes en voelde mij volledig uitgeput. Het heeft me doen inzien dat het hoog tijd was om andere keuzes te maken. Opeens kwamen de paarden in mijn leven…

Don’t dream your life, live your dreams

Als ik terugkijk naar die periode kan ik wel stellen dat paarden de beste therapeuten voor mij zijn geweest. Zij hebben ervoor gezorgd dat ik de juiste tools in handen kreeg om mijzelf terug op de rails te krijgen. Want ik zocht antwoorden op vragen. Waar kwamen mijn klachten vandaan en hoe kon ik deze het beste aanpakken zodat ik niet meer terug zou hervallen. Bij de paarden voelde ik eindelijk opluchting en rust.

Ondertussen ben ik met heel mijn hart aan de slag als Equine Assisted Coach en sta te popelen om moedige mensen te helpen openbloeien. Ik ben nog elke keer verbaasd als ik het effect van paarden op mensen meemaak.

Ik heb een cursus Mindfulness en daarnaast ook een opleiding Natural Horsemanship en Ethologie gevolgd. Niet veel later schreef ik me in voor de intensieve opleiding tot Equine Assisted Coach bij Educatief Centrum Keulseweg (NL). Ik ben geboeid door mensen en hun processen en blijf mezelf bijscholen door workshops bij te wonen en waar ik kan mijn licht op te steken.

Ik ben gecertificeerd coach en erkend als Equine Assisted Coach door EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Vanuit mijn eigen zoektocht, mijn kennis en mijn ervaringen ben ik ervan overtuigd dat mijn paard en ik jou kunnen helpen met het vinden van jouw richting en het herstellen van de verbinding met jezelf en anderen.

logo Nobco
logo Kreac
logo EMCC

Contacteer ons

Goesting gekregen? Wil je meer weten of meteen een datum inplannen? Laat hier je bericht achter en wij nemen contact met je op.