Kuddebeest Coaching

Blog kuddebeest coaching

Mijn blog

en dan begint het nu te stromen
En dan begint het te stromen

Het is zover… Eindelijk is het zover.
En ik ben zo blij dat ik dit met jullie kan delen! We hebben ons nieuwe huis gevonden en dan vooral de grond errond. Vanaf volgend jaar staan de paarden bij mij aan huis en kan ik eindelijk al mijn dromen waarmaken.

Lees meer »
Ontwerp van een paddock paradise
Een paradijs voor alle dieren

Dat paarden niet thuishoren in een stal, wist ik al langer. Daarom ook dat ik mijn paard graag onderbreng op een paddock paradise waar de natuurlijke leefomgeving van paarden nagebootst wordt. Als je weet wat hun behoeften zijn, hoe ze denken en ook dat het kuddedieren, sociale dieren, trekdieren en prooidieren zijn, dan kan je daarop inspelen in hun huisvesting.

Lees meer »
kuddebeest coaching coachings
Sjamanistisch coachen met paarden

Een sjamaan is iemand die zich beweegt door het stoffelijke niveau, het elementen niveau, het niveau van de geest en het niveau van de ziel om informatie te vinden in het belang van de tribe.

Lees meer »
Just breathe
Just breathe

Je kan zo-veel doen met je ademhaling. Door je bewust te zijn van je ademhaling, leer je te luisteren naar je lichaam en vang je sneller signalen op. Je ademhaling is ook een prachtig middel om je terug te brengen naar het moment, naar het hier en nu. En het fijne is dat je je ademhaling altijd bij je hebt 😉

Lees meer »
paarden brengen je in het hier en nu
Paarden brengen ons naar het huidige moment

Onze wens om een relatie met dieren te hebben dateert van tienduizenden jaren geleden. Het lijkt erop dat er iets speciaals en mystiek is in het verbinden met paarden. Mensen van alle leeftijden voelen zich aangetrokken tot paarden vanwege hun magische schoonheid, gratie, majestueuze gestalte en kracht. Daarom lijkt de aanwezigheid van paarden mensen op verschillende manieren te transformeren.

Lees meer »