Kuddebeest Coaching

en dan begint het nu te stromen

En dan begint het te stromen

Het is zover… Eindelijk is het zover.
En ik ben zo blij dat ik dit met jullie kan delen!
We hebben ons nieuwe huis gevonden en dan vooral de grond errond 🙂
Vanaf volgend jaar staan de paarden bij mij aan huis en kan ik eindelijk al mijn dromen waarmaken.

Het was wel even wennen. Het is een uur rijden van waar we nu wonen. Daardoor verandert niet alleen onze woning maar ook de hele omgeving.

Het moment dat duidelijk werd dat deze plek de onze zou worden, kreeg ik het opeens heel benauwd. Om maar te zwijgen van een kleine paniekaanval. Want… waar was ik toch in godsnaam mee bezig. We wonen toch goed waar we nu wonen? Een prachtig huis. Met prachtige mensen rondom ons. We hebben hier de laatste 10 jaar onze eigen wereld opgebouwd. De kinderen hebben een fijne school met fijne vrienden. Waarom zou ik dit allemaal achterlaten? We komen nu toch niets tekort…of toch wel?

Ik voelde angst, veel angst. En onzekerheid. Had ik wel de juiste beslissing genomen? Was dit echt wel wat ik wilde? En toen besefte ik het. Die verwondering waar ik zo naar hunker en waar mijn levensenergie van gaat stromen, die komt er alleen als je de controle kan loslaten, als je de dingen kan laten ontstaan (lees hiervoor mijn blog over Sjamanistisch Coachen met paarden). En dat is nu net wat ik ga doen. Uit mijn comfortzone, that’s where the magic happens! Ik stap volledig uit mijn vertrouwde omgeving en ga het avontuur tegemoet. En opeens voel ik heel sterk dat dit de beste beslissing is die ik op dit moment in mijn leven kan nemen.

En dan begint het te stromen

Ik voel de nieuwe energie binnenkomen. Mijn hart wordt warm van de overvloed aan inspiratie. Ik kan haast niet wachten om nieuwe banden te scheppen en samenwerkingen aan te gaan. Ik ga workshops organiseren, klassen uitnodigen, kinderen leren hoe ze hun kwaliteiten kunnen ontdekken en aan zelfzorg kunnen doen. Ik ga iedereen die mij geïnspireerd heeft uitnodigen en wil zo ook anderen inspireren. Ik ga mensen begeleiden naar verbinding met zichzelf en met elkaar.

En bovenal ga ik gewoon ‘zijn’. Tussen de paarden en alle andere dieren. In de natuur. Verbinden met mezelf.
Ik ben er helemaal klaar voor 😉